In Overvloed: Mark Soetman

Je wil duurzamer en gezonder gaan eten. Ja, nu echt. Maar hoe doe je dat dan? Mag het ook nog lekker zijn? Het Watersnoodmuseum en Mark Soetman helpen je zaterdag 8 juni op weg!
In ‘In Overvloed’ leren mensen van een voedselexpert hoe ze hun eetgewoontes meer duurzaam en gezond kunnen maken. Daarnaast proeven ze ook meteen maaltijden die op deze nieuwe kennis aansluiten. De koks van Het Vijfde Caisson zorgen voor passende gerechten!
Zaterdag 8 juni komt Mark Soetman op bezoek bij het Watersnoodmuseum. Hij is duurzaam ondernemer in de voedselindustrie. Een expert met genoeg ervaring!

Programma
15:30 – 16:00 uur: Inloop
16:00 – 17:30 uur: Lezing door Mark Soetman
17:30 – 19:30 uur: Diner
19:30 uur: Einde van het programma
Prijs
€ 12,50,- per persoon voor de proefles.
€ 35,- per persoon voor de proefles en het 3 gangendiner.
Voor drankjes tijdens het diner betaal je extra.
Locatie
Het Vijfde Caisson van het Watersnoodmuseum, Weg van de Buitenlandse Pers 3, Ouwerkerk.