home actueel nieuws ervaar de delta op hoog niveau!

Ervaar de Delta op hoog niveau!

Het Watersnoodmuseum en CessAir, die rondvluchten aanbied vanaf vliegveld Midden-Zeeland, hebben samen een arrangement samengesteld met de veelzeggende titel “Ervaar de Delta op hoog niveau!”

Gasten beginnen de dag in het Watersnoodmuseum, waar ze worden ontvangen met koffie/thee en een Zeeuwse bolus. Vervolgens worden ze door het museum geleid middels een audiotour.

Na het museumbezoek rijden de gasten door naar vliegveld Midden-Zeeland, vanwaar ze opstijgen voor een rondvlucht over de Oosterschelde – van de Stormvloedkering tot de caissons bij Ouwerkerk. Bij terugkomst worden de gasten verwelkomt met een diner in het restaurant van het vliegveld, met uitzicht op de start- en landingsbaan.

Het arrangement wordt de komende weken gelanceerd met een winactie. Iedereen die in de meivakantie een bezoek brengt aan het Watersnoodmuseum, kan zijn gegevens achterlaten in het museum en zo kans maken op een gratis rondvlucht voor 3 personen.

Het arrangement "Ervaar de Delta op hoog niveau" is te reserveren via het Watersnoodmuseum, tel. 0111 - 644 382 of via info@watersnoodmuseum.nl. Het arrangement kost € 83,50 p.p. op basis van drie personen. Bij meer of minder personen kunnen afwijkende prijzen gelden. Arrangement o.b.v. beschikbaarheid.

CessAir Ervaar de Delta op hoog niveau!