home actueel nieuws nieuwe busverbinding naar het watersnoodmuseum

Nieuwe busverbinding naar het Watersnoodmuseum

OUWERKERK - De busverbinding tussen Zierikzee en het Watersnoodmuseum is verbeterd. Er komt een busverbinding tussen Zierikzee en het museum (lijn 833). De eerste 25 passagiers van lijn 833 krijgen een gratis kopje koffie en Zeeuwse bolus aangeboden in het Watersnoodmuseum.

Busverbinding Zierikzee en Watersnoodmuseum
Vanaf 22 april t/m 28 oktober 2017 rijdt er een bus (lijn 833) tussen Zierikzee busstation 't Sas, Ouwerkerk (dorp) en het Watersnoodmuseum te Ouwerkerk. Deze nieuwe busverbinding (lijn 833) rijdt op maandag t/m zaterdag. Deze verbinding sluit direct aan op lijn 133 uit Middelburg, lijn 132 uit Goes en lijn 133 uit Oude Tonge/Rotterdam.

Sightseeing bus
Daarnaast gaat er ook een sightseeing bus rijden op Schouwen- Duiveland, van 22 april t/m 4 november. Deze bus vertrekt vanaf Renesse en rijdt langs diverse highlights op het eiland, waaronder ook het Watersnoodmuseum. Vervolgens keert de bus weer terug naar Renesse. De sightseeing bus rijdt op maandag, dinsdag en zaterdag (en op Hemelvaartsdag en 2e Pinksterdag).

Voor het plannen van uw reis naar het Watersnoodmuseum met het openbaar vervoer kunt u de website www.9292.nl raadplegen.