home actueel nieuws wandelingen zondag 2 april vanuit het watersnoodmuseum

Wandelingen zondag 2 april vanuit het Watersnoodmuseum

In samenwerking met het Watersnoodmuseum te Ouwerkerk en ‘Vereniging voor wandelaars Te Voet’, organiseert ‘Hans Hartmann wandelingen’ op zondag 2 april, wandelingen vanuit het Watersnoodmuseum te Ouwerkerk.

Deelnemers aan de wandelingen kunnen zondag 2 april tussen 10.30 en 15.00 uur starten vanaf het Watersnoodmuseum, Weg van de Buitenlandse Pers 5 4305 RJ Ouwerkerk.

Er zijn drie wandeltochten uitgezet; respectievelijk 6,3 (met puzzelopdrachten voor kinderen), 10 en 15 km. Op de route van 15 km zijn honden niet toegestaan.
Meedoen aan de wandelingen kost € 2,00 en € 0,50 voor kinderen t/m 12 jaar.

De wandelroutes voeren, afhankelijk van de lengte, onder meer langs Oosterschelde, Krekengebied Ouwerkerk en Ouwerkerk. In de omgeving van het museum zijn er heel veel wetenswaardigheden te bezichtigen.

Kortingsactie Watersnoodmuseum
Het Watersnoodmuseum biedt deelnemers aan de wandelingen, op vertoon van de wandelroute, een korting aan van € 2,50  (€ 7,00  i.p.v. € 9,50) op de toegang.
Een bezoek is zeker de moeite waard!

Bereikbaarheid startpunt
De N59 volgen, bij verkeerslichten in Nieuwerkerk (knipperlichten waarschuwen u vooraf), richting industrieterrein ‘De Weel’ en daarna de (bruine) borden volgen.

Meer informatie kunt u zondag 2 april krijgen bij het startpunt.
U kunt ook contact opnemen met Hans Hartmann/ hartmann44@zonnet.nl